HANDELSBETINGELSER HOS SLAGETOM.DK

Generelle oplysninger

Slagetom.dk / Grafikstyrelsen.dk

Risingsvej 24

5000 Odense C

CVR nr.: 42570419 – Grafikstyrelsen Sune Frantsen ApS

Telefon: 21 82 73 33

E-mail: kontakt@slagetom.dk

Priser

Hos Slagetom.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Slagetom.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobile-Pay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, med mindre andet tydeligt fremgår i købsprocessen – dette kan for eksempel være i forbindelse med forudbetaling af et kommende oplag af brætspil. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Slagetom.dk tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 14 samme dag (bortset fra weekender). Ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag, med mindre andet tydeligt fremgår i købsprocessen. Er der tale om en forudbestilling, efterstræbes det at sende ordren på følgende hverdag fra at et givent spil lanceres/udgives.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen, eller ved nærmeste Pakkeshop såfremt dette er valgt.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

OBS: Opstår der problemer med levering, anbefaler vi at kontakte fragtudbyderen direkte da vi ikke har adgang til yderligere oplysninger om forsendelsen. Såfremt fragtudbyderen (DAO / GLS) ikke kan være behjælpelige, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter afsendelsen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Slagetom.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering og reklamationer skal varen sendes til:

Slagetom.dk / Grafikstyrelsen

Risingsvej 24

5000 Odense C

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Returret

I månederne November + December gives der fuld returret frem til 14. Januar.
Resten af året gives der 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Sidstnævnte periode regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@slagetom.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du pakke varen forsvarligt og med privatlevering til vores adresse. Ydermere skal du sende den med fyldestgørende info om afsender til:

Grafikstyrelsen v. Sune Frantsen (SlagetOm)

Risingsvej 24

5000 Odense C

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

  • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

– Varer, hvor plomberingen er brudt.

– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

– Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

– Aftaler indgået på offentlig auktion.

– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis spillets/spillenes beløb, du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse af varen, som du hæfter for, eksempelvis mangelfuld indpakning ved fragt, fratrækkes denne værdi købsbeløbet. Her vurderes tilbagebetalingsbeløbet efter hvad det beskadigede spil kan sælges til på ny.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes beløbet for det købte spil/spillene modtaget fra dig, såfremt du sender købet retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Denne skal du meddele senest 14 dage efter du har modtaget dit spil. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

0
    0
    Indkøbskurv
    Kurven er tomForside